Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ÄLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOÄITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ÄLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Otvoritvena okrogla miza je za nami!
28.03.2009

SportForum Slovenija je v Äetrtek, 27. marca, pripravil okroglo mizo na temo urejenosti nogometnih klubov, vzdušja ter obiska na stadionih, nogometne infrastrukture, dotaknili pa smo se tudi problema nizke medijske pozornosti slovenskemu nogometu, predvsem na programu slovenske javne televizije.
 V hotelu Austria Trend v Ljubljani so v skoraj dve uri dolgi razpravi sodelovali Matjaž JakopiÄ (NZS), Dimitrij Hlastec (Združenje 1. SNL),  Ivo MilovanoviÄ,   Tomaž  AmbrožiÄ,  Miran Pavlin, Aleš Äeh ter Miladin OstojiÄ (SC Bonifika).
 V razpravo so se vkljuÄili še Miran Šubic (ND Triglav 2000), Simon StarÄek (Ministrstvo za šolstvo in šport RS), Aleš Remih (NK Olimpija) ter Aleš KauÄiÄ, ki je    zastopal barve reprezentanÄnega navijaškega kluba Slovenija Supporters.
V zelo zanimivi razpravi, ki jo je vodil športni novinar Dejan Obrez, so se razlikovala mnenja predvsem na podroÄju navijaštva v Sloveniji in tujini kot tudi pri vprašanju, kakšno medijsko pozornost si zasluži slovenski nogomet v okviru programa slovenskih televizij.
Okrogla miza je ponudila široko paleto razliÄnih mnenj, zato bomo v SportForumu Slovenija prihodnji dogodek pripravil že v Äetrtek, 23. aprila, na istem prostoru in ga posvetil globlji razpravi o širini medijskega prostora, namenjenega slovenskemu nogometu, obenem pa bomo Äas v razpravi namenili tudi vplivu recesije na slovenski nogomet. Aprilskega “eventa” se bo med drugimi prviÄ udeležil tudi novi predsednik Nogometne zveze Slovenije, Ivan SimiÄ.
Na koncu seveda ne smemo pozabiti na pokrovitelja Äetrtkovega dogodka, to je bila Luka Koper d.d., za kar se ji v SportForumu Slovenija iskreno zahvaljujemo!Nekaj  fotoutrinkov z otvoritvene okrogle mize si lahko ogledate v naši galeriji. 

 

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane