Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Otvoritvena okrogla miza je za nami!
28.03.2009

SportForum Slovenija je v četrtek, 27. marca, pripravil okroglo mizo na temo urejenosti nogometnih klubov, vzdušja ter obiska na stadionih, nogometne infrastrukture, dotaknili pa smo se tudi problema nizke medijske pozornosti slovenskemu nogometu, predvsem na programu slovenske javne televizije.
 V hotelu Austria Trend v Ljubljani so v skoraj dve uri dolgi razpravi sodelovali Matjaž Jakopič (NZS), Dimitrij Hlastec (Združenje 1. SNL),  Ivo Milovanovič,   Tomaž  Ambrožič,  Miran Pavlin, Aleš Čeh ter Miladin Ostojič (SC Bonifika).
 V razpravo so se vključili še Miran Šubic (ND Triglav 2000), Simon Starček (Ministrstvo za šolstvo in šport RS), Aleš Remih (NK Olimpija) ter Aleš Kaučič, ki je    zastopal barve reprezentančnega navijaškega kluba Slovenija Supporters.
V zelo zanimivi razpravi, ki jo je vodil športni novinar Dejan Obrez, so se razlikovala mnenja predvsem na področju navijaštva v Sloveniji in tujini kot tudi pri vprašanju, kakšno medijsko pozornost si zasluži slovenski nogomet v okviru programa slovenskih televizij.
Okrogla miza je ponudila široko paleto različnih mnenj, zato bomo v SportForumu Slovenija prihodnji dogodek pripravil že v četrtek, 23. aprila, na istem prostoru in ga posvetil globlji razpravi o širini medijskega prostora, namenjenega slovenskemu nogometu, obenem pa bomo čas v razpravi namenili tudi vplivu recesije na slovenski nogomet. Aprilskega “eventa” se bo med drugimi prvič udeležil tudi novi predsednik Nogometne zveze Slovenije, Ivan Simič.
Na koncu seveda ne smemo pozabiti na pokrovitelja četrtkovega dogodka, to je bila Luka Koper d.d., za kar se ji v SportForumu Slovenija iskreno zahvaljujemo!Nekaj  fotoutrinkov z otvoritvene okrogle mize si lahko ogledate v naši galeriji. 

 

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane