Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Še ena uspešna prireditev za nami
03.12.2011
New Page 1

V sredo smo v Kristalni palači BTC City Ljubljana v SportForum Slovenija pripravili novo v nizu prireditev, tokrat je bil na sporedu 1. Slovenski hokejski forum. Matjaž Rakovec, Ernest Aljančič, Matjaž Sekelj, Slavko Kanalec, Tomaž Vnuk, Bogdan Jakopič in še mnogi drugi v skorajda dvourni razpravi postregli z mnogimi rešitvami ter spregovorili o izzivih, ki slovenski hokej na ledu čaka v prihodnjih mesecih, letih. V kongresni dvorani trenutno najvišje stolpnice v Sloveniji se je zbralo tudi več deset znanih hokejskih imen, ki so v razpravi sodelovali iz občinstva.

Kot napovedano smo v SportForum Slovenija – Društvu za promocijo športa Slovenije pripravili tudi zares bogato nagradno igro, v kateri smo med udeležence podelili podpisan dres Anžeta Kopitarja, podpisan dres ljubljanskih in prav tako jeseniških hokejistov, vrednostni bon za enodnevni najem gliserja, 5 šalov HK Acroni Jesenice, izjemno kvalitetno zimsko kapo, žensko majico ter majico za odrasle.

Še enkrat pa bi se radi iskreno zahvalili vsem osrednjim gostom, voditelju Tilnu Trotovšku, udeležencem dogodka ter vsem sponzorjem in partnerjem dogodka. Med slednjimi moramo izpostaviti Hokejsko zvezo Slovenije, Anze's Eleven, HDD Tilia Olimpija, HK Acroni Jesenice, podjetja Forvvard, ADRIARENT ter iTAK Šport, kateri je bil tudi osrednji pokrovitelj 1. Slovenskega hokejskega foruma.
 

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane