Tudi Mainsquare partner dogodka ob 10. letnici Društva za promocijo športa Slovenije

Ljudje že od nekdaj radi raziskujemo, odkrivamo nove sposobnosti in širimo svoja znanje. Imamo pa tudi želje po doseganju in uresničitvi svojih ciljev. Dostikrat se ne zavedamo, da do uresničitve svojih ciljev ne moramo priti sami. Na poti uspehov najuspešnejših športnikov so bili vedno zraven njihovi trenerji in mentorji, ki so jih usmerjali in jim dajali zagon ter motivacijo.
Vedno več ljudi si želi raziskovati svoje potenciale in graditi na svojem znanju, vendar jih na poti lahko ustavijo druge obveznosti.  Ne glede na to, da imamo v Sloveniji vrhunske trenerje, izvrstne športne klube in šole obstaja problem, da dostikrat ne moramo obiskovati tako rednih in zahtevnih treningov, kot jih profesionalni športniki.
Velik porast v zadnjem času je v zasebnih učnih urah in tečajih, katere lahko obiskujejo ljudje, ki lahko samo na ta način časovno in stroškovno pridejo do napredovanja. Do pred kratkem, je iskanje in izbiranje pravih trenerjev še bilo oteženo.
www.mainsquare.io
Mainsquare je nova slovenska platforma z inštruktorji in uporabniki po celi Evropi kjer si ljudje z lahkoto poiščejo in rezervirajo svojega mentorja ali trenerja. Vsak dan se prijavljajo novi trenerji, ki si z Mainsquarom želijo privabiti nove učence in navduševati nad novimi interesi in športi.
Kot inštruktor si sami lahko ustvarite svoj tečaj in začnete sprejemati nove učence. Platforma vam omogoča popolno kontrolo nad vašimi tečaji, saj si sami določate termine, ceno, opise in druge parametre.
Ker pa si lahko tudi kdaj profesionalni športniki zaželijo naučiti nekaj novega izven svojega “foha” je platforma namenjena širjenju znanja vseh področij in vključuje tudi jezike, glasbo, umetnost in marsikatero drugo veščino.