POSLOVNA LIGA NZS

Zgodba Poslovne lige NZS se je v Kopri pričela v aprilu 2015, ko smo otvorili krstno sezono, v kateri je takrat sodelovalo 16 moštev iz vrst 20-ih podjetij. Izjemen interes gospodarstva na Obali za projekt team buildinga, rekreacije, kančka tekmovalnosti in zabave se pokazal tudi z izjemno pestrimi prireditvami v Športnem parku Bonifika, kjer ni manjkalo niti sklepanja novih poslovnih vezi in prave nogometne zabave v pozne večerne ure. Septembra 2015 smo v SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije in v Nogometni zvezi Slovenije projekt razširili tudi v ljubljansko regijo in na Štajersko, kjer je prav tako vladal izjemen interes za sodelovanje podjetij in organizacij na nogometnem igrišču.

Meseca septembra 2018 je Slovenija, natančneje Kranjska Gora, gostila tudi evropski dogodek, ki so se ga udeležili zmagovalci iz številnih evropskih poslovnih lig in pokalov, naslov zmagovalca pa je po dramatičnem obračunu med gruzijskim in portugalskim predstavnikom pripadel moštvu gruzijskega ministrstva, zadolženo za policijo in obrambo.

Poslanstvo in namen projekta:

  • Team building
  • Rekreacija
  • Kanček tekmovalnosti
  • Zabava
  • Mreženje

V letu 2020 nam je pri izvedbi dogodkov precej zagodla epidemija COVID-19, letos smo namreč organizirali le 2 nogometna dogodka Poslovne lige NZS, a prepričani smo, da bomo kmalu znova z vami na nogometnih igriščih. Še močnejši in bogatejši za eno posebno izkušnjo!

Več o Poslovni ligi NZS na www.poslovnaliga.si